Kennisbankfunctie in MoneyView Advisa

0

MoneyView heeft haar productadviessoftware Advisa uitgebreid met een kennisbankfunctie. Daarmee kan een adviseur de hele productdatabase doorzoeken op relevante voorwaarden en acceptatiecriteria. “We ontsluiten hiermee tot in detail meer dan 280 kenmerken per hypotheek”, aldus Martin Koot van MoneyView.

Volgens Koot weten hypotheekadviseurs nu binnen enkele seconden welke geldverstrekkers digitale taxaties accepteren, bij wie welke WIA-uitkering tot het toetsinkomen mag worden gerekend, welke BKR-coderingen wel of niet acceptabel zijn, enzovoort. Op Handelsbanken na zitten alle in Nederland verkrijgbare hypotheken in de database van MoneyView.

Alle productgroepen

De kennisbank is te gebruiken voor alle productgroepen in MoneyView Advisa. Naast hypotheken zijn dat onder andere arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, woonlastenverzekeringen, collectieve pensioenen, overlijdensrisicoverzekeringen, lijfrentes en consumptieve kredieten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.