Kantooruitbreiding BeneVia

0

De assurantiekantoren Bos en Toet uit Zoetermeer en Hokke Vogelaar Den Haan uit Oud-Beijerland zijn toegevoegd aan BeneVia Adviesgroep. De overnames werden gedaan door Heinenoord Holding, onderdeel van investeringsmaatschappij Qmulus Invest.

Bos en Toet is een provinciaal kantoor uit Zoetermeer. Eigenaar Ronald Bos heeft zijn kantoor per 1 februari 2019 overgedragen aan BeneVia Adviesgroep. Hokke Vogelaar Den Haan is een kantoor met vier vennoten uit Oud-Beijerland. Het heeft hetzelfde werkgebied als BeneVia Adviesgroep en is daarmee een mooie uitbreiding van het klanten bestand. De vennoten en personeelsleden blijven na de overname betrokken bij het bedrijf, zodat een goede overgang van de klanten gewaarborgd is.

Meer overnames

Door overnames en autonome groei in de niches die bediend worden, wil Qmulus de positie in de top 20 van het intermediaire landschap verstevigen. De verzekeringstak van Qmulus invest is actief in advisering van zakelijke en particuliere verzekeringsproducten, hypotheken en pensioenen, serviceproviding voor verzekeringen en kredieten, volmachten en beursmakelaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.