Kansen en bedreigingen op de woningmarkt

0

Welke ontwikkelingen in het hypothekendomein bedreigen de intermediaire distributiekolom en welke kansen staan daar tegenover als gevolg van de demografische veranderingen? Donderdag krijgt u de antwoorden op deze vragen tijdens de Talkshow Hypotheken.

De meer dan dertig kennissessies waaruit de adviseur tijdens InFinance Day een keuze kan maken, worden afgewisseld met een serie Expert-Talkshow in de grote Arena. Hier gaat een diversiteit aan branche-experts onder leiding van dagvoorzitter Diana Matroos met elkaar in discussie over spraakmakende onderwerpen en hete hangijzers op het gebied van pensioenen, hypotheken, verzekeren en beleggen.

Talkshow Hypotheken

Voor het onderdeel Hypotheken nemen Paul de Vries (Kadaster), Christian Dijkhof (voorzitter OvFD) en Hidde Coebergh (ING) plaats op de bank bij Diana Matroos. Zij gaan met elkaar in discussie over:

-Demografische veranderingen bieden adviseur en aanbieder nieuwe mogelijkheden.

-Ontwikkelingen in het hypothekendomein die de intermediaire distributiekolom bedreigen.

-Wat gaat de adviseur merken van een woningmarkt die in het slot valt?

Gratis toegang voor adviseurs

Wat zijn voor u als adviseur de kansen op de korte termijn? U hoort en beleeft het op 29 maart 2018 in Expo Houten. Schrijf u direct gratis in en stel uw eigen dagprogramma samen op InFinanceDay.nl. Let op: er zijn al kennissessies volgeboekt.

Paul de Vries

Paul de Vries is de woningmarktexpert van het Kadaster. Hij doet onderzoek naar vele facetten van de Nederlandse woning- en hypotheekmarkt en is op dat vlak gesprekspartner van overheden en marktpartijen. Daarnaast is hij betrokken bij de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) en is hij op voordracht van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) lid van the Research & Data Committee van de European Mortgage Federation (EMF). Paul de Vries promoveerde op de ontwikkeling van de woningprijs en heeft veel nationale en internationale publicaties op zijn naam staan over de woningmarkt en prijsvorming.

Christian Dijkhof

Christian Dijkhof is voorzitter van branchevereniging Organisatie voor Financiële Dienstverleners (OvFD) én lid van de Raad van Commissarissen HDN. Hij is eigenaar van het advieskantoor Dijkhof & Partners in Enschede en initiatiefnemer van de landelijke hypotheekformules HypotheekCompany en HypotheekDesk, en Autosportinsurance.com. In 2008 schreef hij de branche-bestseller ‘Survival Guide voor hypotheekadviseurs’ dat 24 dagen in de managementboek top-100 stond.

Hidde Coebergh

Hidde Coebergh is als directeur Zakelijk Advies en Wonen bij ING verantwoordelijk voor hypotheek advies via het professioneel onafhankelijke intermediair en het eigen adviesteam van ING. Hij is een inspirerende en optimistische leider die een grote verbondenheid heeft met het intermediair. Het realiseren van de combinatie ‘extreem digitaal’ en ‘extreem persoonlijk’ vormt zijn kompas. Zijn motto: ‘Iedere klant is uniek, iedere woonwens is uniek, iedere situatie is uniek en dat maakt ieder persoonlijk advies uniek. En precies daar ligt de blijvende kracht van het intermediair!’

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.