Juridische dienst Consumentenbond ook voor niet-leden

0

Vanaf begin dit jaar kunnen zowel leden als niet-leden bij de Consumentenbond aankloppen voor twee nieuwe juridische diensten: bemiddeling en juridische brieven op maat. Voor leden blijft daarnaast het bestaande pakket aan juridische diensten beschikbaar.

Het pakket voor de leden omvat telefonisch juridisch advies, Vluchtclaimservice, voorbeeldbrieven en het klachtenkompas. Voor de nieuwe dienst Bemiddeling betalen leden 85 euro en niet-leden 100 euro. Een op maat gemaakte brief kost leden 17,50 euro. Niet-leden betalen 24,50 euro.

Zelf versturen

Volgens Bart Combée, directeur Consumentenbond, blijkt uit onderzoek dat consumenten behoefte hebben aan hulp wanneer ze een probleem hebben met een bedrijf. “Met de Brief op maat en Bemiddeling bieden we die hulp. De consument verstuurt de door hem ondertekende ‘Op maat brief’ zelf. De dienst Bemiddeling gaat nog een stap verder. Hierbij nemen wij namens de consument contact op met het betreffende bedrijf om tot een oplossing te komen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.