Juridisch platform VAST lanceert online magazine

0

Deze week verscheen de eerste editie van VAST Magazine van het nieuwe juridische online kennisplatform VAST (Verzekeringsrecht, Aansprakelijkheid, Schade en Toezicht). Het richt zich vooral op advocaten en juristen die voor de branche werkzaam zijn.

De redactie bestaat onder andere uit redactieleden van het voormalige Tijdschrift Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht in de Praktijk (TAV), en staat onder leiding van hoofdredacteur Cees de Jong. In samenwerking met online-uitgever M.A.D.Lex is op 15 januari dit nieuwe concept uit de grond gestampt.

VAST richt zich op advocaten en op juristen en anderen, die werkzaam zijn bij een advocatenkantoor, de rechterlijke macht, een universiteit of in het bedrijfsleven – meer in het bijzonder bij een bank, een verzekeraar, gevolmachtigd agent of verzekeringstussenpersoon – en te maken hebben met het verzekeringsrecht, het aansprakelijkheidsrecht, schade of toezicht.

Het online platform VAST biedt informatie in verschillende vormen: blogs, annotaties bij jurisprudentie, praktijkgerichte artikelen en wetenschappelijke artikelen. De artikelen bieden oplossingen voor vraagstukken waarmee de lezers worden geconfronteerd in hun dagelijkse praktijk.

Drie maanden na de oprichting van het online platform ziet VAST Magazine het licht. Het bestaat uit een samenbundeling van de informatie op de website in pdf-formaat. De eerste editie is gratis te downloaden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.