Jungo hypotheek in Adviesbox

0

Vanaf vandaag is de hypotheek van Jungo beschikbaar voor adviseurs die gebruik maken van Adviesbox. Bij de hypotheken van Jungo wordt een deel gefinancierd door particuliere investeerders, ook wel de crowd genoemd.

Vincent van den Noort (foto), directeur customer experience bij Jungo: “Deze investeerders krijgen daarvoor een aantrekkelijke vergoeding, terwijl de hypotheekklanten profiteren van een scherpe rente. Het doorrekenen van deze hypotheek gaat net even anders dan bij een reguliere hypotheek, maar is net zo eenvoudig. Dat stelt ook extra eisen aan de adviessoftware waarin we zijn ingebouwd. Intersoftware, de bouwer van Adviesbox, heeft dat perfect opgepakt. De adviseur kan daardoor snel en zeer nauwkeurig aan zijn klant laten zien wat een Jungo hypotheek voor hem of haar betekent.”

Intersoftware

Ook Leon van Vliet, commercieel directeur van softwarebouwer Intersoftware, is blij met de oplevering. “We merken dat er steeds meer vraag ontstaat naar deze hypotheek. Mede door deze vraag hebben we de keuze gemaakt om de nieuwe hypotheekvorm van Jungo voor alle berekeningen en vergelijkingen in te bouwen in onze adviessoftware Adviesbox. Dit kostte ons wat meer tijd, maar vonden het heel belangrijk om dit in één keer en voor de volle 100% te doen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.