Jumba koppelt woningverkoop aan hypotheekadviseur

0

Woningverkopers kunnen hun woning voortaan ook via hun eigen de hypotheekadviseur te koop zetten op het woningplatform jumba.nl. Hiervoor worden flexibele koppelingen gemaakt tussen Jumba en tools die de hypotheekadviseur gebruikt bij het inzichtelijk maken van hypotheekmogelijkheden.

In dit geval gaat het om tools als Pokket (eerste concrete koppeling, er zijn gesprekken gaande met andere partijen) en iSalu. Sinds 1 maart 2022 is Jumba.nl gezamenlijk in handen van platform engineer TJIP, marketingconsultant IDEE marketing en woningverkoopplatform iSalu. TJIP heeft al sinds 2018 een meerderheidsbelang in het platform. Het bedrijf gaf toen al aan kruisbestuivingsmogelijkheden te zien in het combineren van de functionaliteit van de platforms. Het intermediair kent TJIP onder andere van het Smart Platform.

Verkoopproces

Huizenbezitters die een hypotheekadviseur bezoeken, kunnen direct de indicatiewaarde zien van de woning én hun huis te koop aanbieden op jumba.nl. Sander van der Aa, medeoprichter Jumba: “Het is fijn om één vertrouwenspersoon te hebben die alles voor je regelt: van het regelen van de financiering tot aan het verkopen van het huis. Jumba maakt dit mogelijk door de wereld van financieel advies en vastgoed dichter bij elkaar te brengen. Door de koppeling met tools als Pokket en iSalu krijgt de adviseur extra gereedschap in handen om zijn klant nog beter te adviseren en te helpen bij zijn verhuiswens.”

Jumba platform

Jumba ondersteunt woningverkopers ook bij de onderhandelingen en maakt de biedingen inzichtelijk. Op het platform worden alle woningen in Nederland getoond, te koop en niet te koop. “Ons doel hiervan is een woningmarkt creëren waar transparantie voorop staat. Om een transparante woningmarkt mogelijk te maken verzamelen wij van elke woning in Nederland openbare data. Zo weet iedereen welke gegevens over zijn of haar woning bekend zijn. Vervolgens biedt Jumba de mogelijk om zelf de regie te nemen door de getoonde eigen woning te claimen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.