Judith Pijnenburg nieuwe COO Obvion

0

Judith Pijnenburg is per 1 oktober door Obvion benoemd tot Chief Operations Officer (COO). Zij volgt hiermee Bianca Zomerhuis op die sinds 15 februari 2022 CEO is van de geldverstrekker uit Heerlen. Pijnenburg wordt verantwoordelijk voor de aansturing van het Service Center Wonen.

Het Service Center Wonen van Obvion bestaat uit de teams: Beheer, Bijzonder Beheer, Regioteams, Klant Contact Center en CDD. Tevens zal de nieuwe COO de rol van Privacy Executive (AVG) overnemen van CEO Bianca Zomerhuis. Met deze benoeming komt de Management Board van Obvion weer op volle sterkte en voldoet het aan het zogenaamde ‘vrouwenquotum’, waarbij er een evenwichtige verdeling is tussen man (3) en vrouw in de board (3).

Judith Pijnenburg was hiervoor werkzaam voor de Rabobank en vervulde daar sinds 2003 diverse functies op management- en directieniveau. In haar laatste rol was zij sinds 2019 directeur Food en Agri bij de Rabobank in de regio Oost-Brabant.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.