Joost Heijligers commercieel directeur Blinqx Verzekering & Hypotheek

0

Softwarebedrijf Blinqx heeft Joost Heijligers aangesteld als commercieel directeur van haar Verzekering & Hypotheek segment.

In deze rol is hij verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen en realiseren van de commerciële strategie van het eBlinqx-platform voor verzekering & hypotheek. Heijligers is oprichter van Finly, CRM software voor financieel adviseurs, dat eind 2023 onderdeel werd van Blinqx Verzekering & Hypotheek. Hij bleef daarbij verantwoordelijk voor dagelijkse aansturing van het team. Finly is nu een van de drijvende krachten achter eBlinqx, het software platform dat Blinqx eind 2023 lanceerde voor de verzekering & hypotheek markt.

eBlinqx

Victor ter Beke, Managing Director Blinqx Verzekering & Hypotheek: “Met de lancering van eBlinqx voor verzekering & hypotheek hebben we een aantal toonaangevende softwarespelers binnen de financiële dienstverlening gebundeld tot een totaaloplossing. Daarbij zijn alle salesteams van de onderliggende entiteiten verenigd tot één team. De benoeming van Joost als commercieel eindverantwoordelijke is een logische stap om onze nieuw gevormde commerciële organisatie naar het volgende niveau te tillen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.