Jolanda Bron vice-voorzitter Adfiz

0

Adfiz bestuurslid Jolanda Bron is benoemd als vice-voorzitter van Adfiz. Ze volgt daarmee Roger van der Linden op die medio december is benoemd als voorzitter van de belangenvereniging. Jolanda Bron is werkzaam als directeur Regio Noordoost-Nederland binnen Aon Risk Solutions.

Van der Linden nam vorig jaar de voorzittershamer over van Wim Heeres, die hem vijf jaar mocht gebruiken. Met de benoeming van Van der Linden heeft Adfiz opnieuw een ondernemer uit de eigen kring naar voren kunnen schuiven voor de functie van voorzitter.

Met de benoeming van Van der Linden kwam de functie van vice-voorzitter vrij. “In het kader van accountability zie ik het als een logische, volgende stap om binnen ons professionele bestuur nu de rol van vice-voorzitter te vervullen”, aldus Jolanda Bron. “Iedere dag opnieuw komen adviseurs op voor de belangen van hun klanten. Om daar op een adequate, duurzame en efficiënte wijze invulling aan te kunnen geven, is het van belang dat er een stevige vereniging achter ze staat die hen daarbij met kennis en kunde ondersteunt, opkomt voor de belangen van de sector en daar vol voor gaat. De wens daar een bijdrage aan te willen leveren, deed mij er enkele jaren geleden toe besluiten toe te treden tot het bestuur van Adfiz; een keuze waar ik onverminderd achter sta.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.