Jojanneke Goedings CPSO VGZ

0

Met de benoeming van Jojanneke Goedings (foto) tot Chief People and Sustainability Officer (CPSO) per 15 augustus is de invulling van de nieuwe topstructuur van Coöperatie VGZ compleet. Op 10 juni maakte de zorgverzekeraar bekend te kiezen voor een nieuwe aansturing in lijn met haar nieuwe strategie.

Jojanneke Goedings is bedrijfskundige met een postdoctoraal in verandermanagement. Zij heeft ervaring opgedaan in zowel de financiële dienstverlening als de zorg. Sinds september 2019 is zij bij VGZ in dienst als clusterleider ‘Moeite met betalen’’ In deze rol zette zij zich in voor een schuldenzorgvrij én gezonder Nederland.

Nieuwe strategie

Karien van Gennip, CEO: “Vanuit haar nieuwe strategie zegt VGZ een stevige ambitie te hebben als het gaat om mens en duurzaamheid. Als coöperatie 2.0 wil zij de gezondste werkgever zijn die staat voor bevlogen en betrokken medewerkers, duurzaam ondernemen, inclusie en solidariteit. De CPSO is verantwoordelijk voor personeels-, leiderschaps- en organisatieontwikkeling, personeelsmanagement, duurzaamheid en facilitymanagement.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.