Jeroen Everling CEO Howden Netherlands

0

Internationale verzekeringsmakelaar Howden heeft de intentie fors te groeien in Nederland. Een eerste stap is de benoeming van Jeroen Everling tot CEO Netherlands. Hij zal een gespecialiseerd team opbouwen. Dolf Balink zal als Director of Placement and Claims aan boord komen. Howden heeft al een gespecialiseerde maritieme afdeling met een zakelijke portefeuille in Rotterdam, geleid door Jan Oosterom.

Everling komt bij Willis vandaan, waar hij de afgelopen zeven jaar de rol van Head of Benelux Corporate Risk and Broking bekleedde en voorzitter was van de statutaire directie. Daarvoor bekleedde hij leidinggevende functies bij Aon en Marsh, waar hij leiding gaf aan teams die oplossingen boden aan grote internationale, industriële en agrarische klanten.

Willis

Dolf Balink komt eveneens van Willis, waar hij de laatste vijftien jaar van zijn carrière heeft doorgebracht, laatstelijk als directeur Placement and Claims, Nederland. Daarvoor werkte hij dertien jaar bij Marsh in leidinggevende functies op het gebied van claims, nadat hij zijn carrière in 1993 bij Sedgwick was begonnen.

Nieuw begin

Everling: “Na bijna 25 jaar in deze markt is dit een nieuw begin voor ons beiden. De kans om een bedrijf op te bouwen met een andere visie is ongelooflijk opwindend voor mij en een nieuwe dynamiek voor een markt waar ik van houd.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.