Jeannette Veldsink nieuw bestuurslid Adfiz

0

Jeannette Veldsink is benoemd als bestuurslid van Adfiz. Zij is mede-eigenaar en directeur van het familiebedrijf Veldsink Groep in Nuenen.

Veldsink zit inmiddels ruim 20 jaar in het verzekeringsvak. Ze is begonnen als hypotheekadviseur en heeft vervolgens Master of Financial Planning behaald zodat het advies werd uitgebreid met financial planning en zakelijk advies. Na een aantal jaren leiding te hebben gegeven aan meerdere vestigingen heeft ze, samen met haar broer, een paar jaar geleden het bedrijf van haar vader overgenomen.

Samenwerken

“In ons bedrijf zien we dat we door het samenwerken in de keten het meest bereiken voor de eindklant”, zegt Veldsink. “Als we dat op brancheniveau oppakken, kunnen we nog veel meer bereiken. Er zijn veel onderwerpen waarin we samen kunnen optrekken zoals (on)verzekerbaarheid, duurzaamheid (SDG’s), wetgeving zoals de provisietransparantie en de personeelsuitdagingen. Ik ben voorstander van de Growth-mindset. Dit betekent dat we het iedere dag een beetje beter willen doen en vooral naar mogelijkheden willen kijken. Deze mindset en mijn gedrevenheid zal ik ook inzetten in mijn nieuwe rol bij Adfiz.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.