JBL&G kiest Den Haag voor vijfde vestiging

0

Letselschadebureau JBL&G breidt uit naar Den Haag. Deze week opent een vijfde kantoor in de residentie, naast het hoofdkantoor in Amsterdam en de vestigingen in Groningen, Rotterdam en Deventer.

Voor de nieuwe vestiging heeft JBL&G Mieke Buis aangesteld tot regiomanager. Zij werkte voordien al op de vestigingen in Groningen en Amsterdam. De nieuwe regiomanager gaat samen met haar Haagse collega Thije Hartjes en de directie een nieuw team samenstellen en helpen het kantoor op de kaart te zetten in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Er worden nog juristen, register-experts en juridisch medewerkers gezocht.

Kwaliteit boven kwantiteit

JBL&G-directeur Frederik Lieben: “We vinden het belangrijk om dichtbij onze cliënten te zitten. Na Amsterdam, Groningen, Deventer en Rotterdam was het daarom een logische stap om ook nog wat verder te kijken. Den Haag leek wat dat betreft de beste keuze. Hoe groot het Haagse team wordt, is afhankelijk van de kandidaten die zich melden. Wij stellen kwaliteit boven kwantiteit, dus we zullen alleen mensen aannemen van wie we denken dat ze goed bij ons team en onze kernwaarden passen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.