Jan Thale Haandrikman nieuwe directeur Van Bruggen Adviesgroep

0

Jan Thale Haandrikman treedt in augustus aan als directeur van Van Bruggen Adviesgroep. Hij volgt in die functie Michiel Meijer op die eind september bij de adviesketen vertrok. Haandrikman vervulde eerder directiefuncties bij Univé en ABN Amro.

Na het vertrek van Meijer werden zijn taken en verantwoordelijkheden tijdelijk overgenomen door Bart Meijerink, algemeen directeur bij Nederland Hypotheek Groep en mededirectielid Dirk Jan Thissen. Van Bruggen Adviesgroep zegt met Haandrikman zijn belangrijke regiofunctie te willen behouden en hoopt het aantal franchisenemers uit te breiden. Volgens Henri Veldsink van Veldsink Groep, waartoe Van Bruggen Adviesgroep sinds 2021 behoort, groeit de keten op dit moment tegen de markt in.

Over hoe de missie van de franchiseketen precies moet worden vormgegeven, daar is de nieuwe directeur nog niet honderd procent uit. “Ik wil deze slag graag samen met alle franchisenemers maken. Met een nóg meer gemeenschappelijke aanpak wil ik dat steeds meer mensen hun weg weten te vinden naar het lokale intermediair. Mensen helpen met persoonlijk financieel advies. Dat is waar we voor in het leven zijn geroepen.” Haandrikman heeft zich ten doel gesteld om in de eerste 100 dagen na zijn aantreden alle franchisenemers persoonlijk te spreken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.