Jan Jaap Troost naar NN Beurs

0

Nationale-Nederlanden Beurs benoemt Jan Jaap Troost per 1 juli 2021 als underwriting manager Marine. Troost gaat zich onder andere richten op een verdere optimalisatie van de portefeuilles van voormalig Reaal Schadeverzekeringen en Nationale-Nederlanden.

Met deze benoeming is het managementteam van NN Beurs weer compleet. Jan Jaap Troost werkt sinds 1996 in de schadeverzekeringsbranche en heeft een sterke affiniteit met Marine. Hij is in diverse leidinggevende functies op transportafdelingen werkzaam geweest binnen Achmea en Marsh. Daarna is hij als Manager Co-assurantie & Volmachten onder andere verantwoordelijk geweest voor de co-assurantietekening van Generali.

Sinds 2019 werkte hij als Manager Automotive & Claims bij Service Provider Anac, waar hij met zijn team een belangrijke rol heeft gespeeld in het verder digitaliseren en optimaliseren van de dienstverlening binnen het Automotive segment.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.