Jan-Huug Lobregt Actuaris van het Jaar

0

Op de jaarlijkse Dag van de Actuaris is Jan-Huug Lobregt vorige week uitgeroepen tot Actuaris van het Jaar 2022. De andere genomineerden waren Angela van Heerwaarden AAG (Programmadirecteur AEMAS/APC UvA) en Wilbert Ouburg AAG (CRO NN Leven & Pensioen).

Jan-Huug Lobregt is als Partner en Practice leader verantwoordelijk voor PwC’s EMEA Risk Modelling Services. De jury ziet hem als inspiratiebron voor de beroepsgroep. “Hij is authentiek, durft positie en stelling in te nemen ook in bestuurlijke setting. Geen moment laat hij onbenut om vakgenoten te stimuleren hun verantwoordelijkheid te nemen en hun kennis en vaardigheden in te zetten voor de maatschappelijke thema’s die nu leven. Met succes heeft hij het werkveld weten te verbreden richting onder andere klimaatmodellering en health analytics”, aldus de lovende woorden van de jury.

Talent van het Jaar

Ook de Actuarieel Talent van het Jaar Prijs werd uitgereikt. Deze ging naar Melissa van Wingerden. Zij wist haar masteronderzoek naar de vraag hoe je de individuele risicohouding van deelnemers kunt verenigen in een collectief beleggingsbeleid, succesvol te implementeren bij een aantal pensioenfondsen. De andere genomineerden waren Servaas van Bilsen (Associate Professor of Actuarial Science & Mathematical Finance UvA) en Robert Verschuren (Supervisory specialist DNB)

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.