Jaemes is de nieuwe adviseursservice van Hiscox

0

Met de nieuwe persoonlijke dienst ‘Jaemes’ versneld en vereenvoudigd Hiscox het intermediaire acceptatieproces voor private insurance klanten die een bijzonder bezit willen verzekeren. Bijvoorbeeld een huis, kunst, of bijzondere verzameling.

De nieuwe service baseert zich in het gros van de gevallen op de risico onderzoek van Hiscox, waarbij een risico deskundige de woonsituatie van een klant inventariseert. Op basis daarvan volgt een rapport met bevindingen, waarin aanbevelingen staan over de beveiliging en taxatie van waardevolle eigendommen.

Jeroen Opstelten, manager Art & Private Client bij Hiscox: “Dergelijke zaken moeten adviseurs op voorhand regelen om een verzekering voor hun klanten af te kunnen sluiten. Jaemes schakelt de juiste experts en voorkeursleveranciers van de klant – of die van Hiscox – in. Hierdoor voldoen deze klanten snel, en met minder gedoe aan alle geldende voorwaarden en kunnen adviseurs zich concentreren op hun kerntaak adviseren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.