Jack Hommel kondigt vertrek Achmea aan

0

Jack Hommel, als directeur bij Achmea verantwoordelijk voor de bediening van de zakelijke markt via de labels Centraal Beheer en Avéro Achmea, draagt per 1 september zijn werkzaamheden over aan een nog te benoemen opvolger. Na de overdracht gaat hij eind 2023 na 33 jaar Achmea genieten van zijn pensioen.

Jack Hommel is dan 65 jaar, waarvan hij er in totaal 44 heeft gewerkt. “Lieve allemaal, Voor mij een dag vandaag met een glimlach en ook een traan”, begint Hommel zijn bericht op LinkedIn. “Een nieuwe levensfase; nog meer genieten van gezin en vrienden.”

Zijn loopbaan begon in het basisonderwijs, maar na acht jaar stopte hij daarmee en maakte de overstap naar de financiële dienstverlening. Later merkte hij over die periode in een interview met InFinance op: “Eigenlijk zou elke leider de Pabo moeten hebben gevolgd. Daar leer je observeren, diagnosticeren en het goede uit mensen naar boven te halen”.

Via de NMB kwam Jack Hommel in 1991 bij Interpolis terecht waar hij uiteindelijk zeventien jaar diverse rollen binnen verschillende organisatieonderdelen vervulde. In 2008 werd Jack Hommel voorzitter van intermediaire label Avéro Achmea. Na de grote reorganisatie in 2014 kreeg hij een directiefunctie binnen de nieuwe divisie Centraal Beheer Achmea. De laatste jaren is hij binnen de directie van Achmea verantwoordelijk voor de bediening van de zakelijke markt via de labels Centraal Beheer en Avéro Achmea.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.