Jaap Breugem directeur Hagelunie

0

Jaap Breugem (1965) is per 10 september benoemd tot senior manager van Achmea Agro en statutair directeur van Hagelunie. Hij volgt in die functie Bernard Koeckhoven op, die na ruim 17 jaar Achmea verlaat om meer tijd te hebben voor zijn bestuurlijke activiteiten.

Hagelunie is opgericht door tuinders en al ruim 80 jaar actief als verzekeraar van glastuinbouwbedrijven. De maatschappij is onderdeel van Achmea.

Coalitie HOT

Jaap Breugem is sinds 1989 werkzaam voor de Rabobank in verschillende directiefuncties. Vanaf 2013 is hij directievoorzitter van de Rabobank Bommelerwaard. Sinds anderhalf jaar is hij namens Rabobank lid van de stuurgroep van de Coalitie HOT, een platform dat als doelstelling heeft de toekomstbestendige en leidende positie van de Nederlandse glastuinbouw te verzekeren. De focus ligt hierbij op modernisering van glasopstanden, energieverduurzaming en ondernemerschap.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.