IT-systeem BeFrank is klaar voor het nieuwe pensioenstelsel

0

BeFrank is, naar eigen zeggen, als een van de eerste pensioenuitvoerders met haar IT-systeem klaar voor het nieuwe pensioenstelsel, dat op 1 juli 2023 is ingegaan.

Info Support ondersteunde BeFrank daarbij door experts te leveren met hoogwaardige IT-kennis en -ervaring. Zij hebben de juiste domeinkennis van het financiële segment, die ingezet werd binnen de ontwikkelteams van BeFrank. Onder andere met de bijdrage van Info Support kon de pensioenuitvoerder de juiste stappen zetten om de IT-omgeving klaar te stomen voor het nieuwe pensioenstelsel.

Snel schakelen

“Doordat wij bij BeFrank voorop willen lopen in de markt, konden we snel schakelen en ons IT-systeem klaarstomen voor de nieuwe pensioenwet”, zegt Ilona van den Berg, manager Information & Technology bij BeFrank. “Onze ontwikkelaars werken volop aan het beste pensioenproduct in de markt. We willen constant iets nieuws bieden. Elk project dat onze IT-teams opleveren, draagt bij aan vernieuwing van de markt. Zo springen we snel in op ontwikkelingen en veranderingen in de markt. We wilden daarom zo snel mogelijk klaar zijn om nieuwe pensioenregelingen te kunnen uitvoeren. Omdat we onze eigen IT-applicaties en -systemen ontwikkelen, konden zij zelf het moment bepalen waarop we klaar zouden zijn voor de nieuwe pensioenwet.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.