iptiQ risicodrager TAF Werknemers AOV

0

iptiQ is toegevoegd als risicodrager van de TAF Werknemers AOV. Dit product bestaat uit een inkomens- en maandlastenbeschermer voor eigenwoningbezitters en iptiQ treedt op als risicodrager voor beide verzekeringen.

Beide partijen werken sinds 2016 samen. iptiQ is al verzekeraar achter de TAF Overlijdensrisicoverzekering en in 2017 kwam daar de TAF BasisGezekerd AOV bij. Nu is aan dit lijstje dus ook de TAF Inkomens- en Maandlastbeschermer aan toegevoegd. TAF-directeur Nicole Hollander: “Hiermee breiden we onze marktpositie verder uit. We zijn dus nog beter in staat om in elke unieke klantsituatie een uitstekend aanbod te doen. Dat is uiteindelijk ons doel.”

Maandlast– en Inkomensbeschermer

De Maandlastbeschermer is een sommenverzekering die een vast bedrag per maand verzekert om de belangrijkste woonlasten door te betalen bij arbeidsongeschiktheid. Eventueel is werkloosheid ook mee te verzekeren. De Inkomensbeschermer is een schadeverzekering die het inkomen bij arbeidsongeschiktheid aanvult tot het verzekerd maandinkomen. De verzekering sluit aan op de Wet werk en Inkomen naar arbeidsvermogen (WIA).

Als de verzekerde een uitkering ontvangt, wordt het verplichte eigen risico van de zorgverzekering vergoed. Dat is nu 385 euro per jaar. Ook als dit bedrag in de toekomst stijgt tot 500 euro, wordt het bedrag vergoed. Daarnaast is het mogelijk om de verzekering aan te laten sluiten op de AOW-gerechtigde leeftijd van de verzekerde. Ook als deze in de toekomst stijgt naar maximaal 70 jaar.

Royal Doctors

Verzekerden van de TAF Inkomens- en Maandlastbeschermer krijgen bij zowel risicodrager Quantum Leben als iptiQ onbeperkt toegang tot de dienstverlening van Royal Doctors. Die dienstverlening bestaat uit onder andere het beantwoorden van medische vragen, een second opinion bij twijfel over diagnose of behandelplan en het maken van een afspraak bij de juiste specialist zonder lange wachttijd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.