Investeerder neemt meerderheidsbelang in Welten

0

Investeerder One Two Capital heeft een meerderheidsbelang genomen in Welten, waar ook opleidingsinstituut Dukers & Baelemans deel van uitmaakt. Door dit partnership kan Welten haar groeiambities en overnamestrategie versneld realiseren.

Sinds 2017 wordt Welten geleid door Chris Baelemans (CEO, oprichter van Dukers & Baelemans en medeaandeelhouder). Met de komst van One Two Capital stapt oprichter Cees Welten als aandeelhouder uit.

Chris Baelemans: “In de afgelopen tijd zijn wij op zoek gegaan naar een partner waarmee wij onze groeiambitie kunnen versnellen. Deze ambitie richt zich op het verder ontwikkelen van een platform omgeving voor adaptieve professionals en uitbreiding van onze dienstverlening. One Two Capital spreekt als geen ander de taal van de ondernemer en schakelt razendsnel. Hun aanpak als ondernemende private equity investeerder is uniek en biedt ons alle ruimte om verder te groeien, zowel autonoom als via gerichte overnames.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.