Introductie DVD-Generator vertraagd

0

De introductie van de dvd-generator is door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) uitgesteld. Dit vanwege technische problemen.

De AFM: “Vanaf maandag 3 juni zou via onze website het hulpprogramma voor het samenstellen van het dienstverleningsdocument (dvd) te gebruiken zijn. Door technische complicaties is dat nog niet het geval. Op dit moment kunnen wij u geen indicatie geven van hoe lang het nog duurt voordat de generator beschikbaar is. Er wordt op dit moment gewerkt aan een spoedige oplossing om eventuele overlast voor financiële dienstverleners zo veel mogelijk te beperken.”

Het DVD is per 1 juli 2013 de nieuwe standaard voor consumenteninformatie. Alle financiële dienstverleners gaan dit DVD gebruiken om inzicht te geven in welke soorten financiële producten ze adviseren en bemiddelen, en wat deze diensten kosten. Financiële dienstverleners hebben inmiddels hun inloggegevens per brief ontvangen. Deze zijn te controleren via het Digitaal loket.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.