Interview Actiam op de Fund Awards

0

Actiam kreeg bij de vwd cash Fund Awards de Group Award voor mixfondsen toegekend. Uiteindelijk zijn veel beleggers gebaat bij deze combivehikels van aandelen en obligaties. Bekijk het video-interview met Corné van Zeijl, portfoliomanager Aandelen bij Actiam.

In de video geeft hij uitleg waarom zijn bedrijf zo goed weet te scoren met gemengde beleggingsfondsen. En dat dit ook nog eens wordt gerealiseerd met een duurzame achtergrond. Samenwerking door het hele vermogensbeheerbedrijf heen is de basis, waarbij de diverse experts indien nodig elkaar ook niet sparen en scherp tegen elkaar in durven te gaan.

Mixfondsen worden van alle beleggingsfondsen doorgaans als het minst sexy beschouwd door beleggers. Er is meestal sprake van weinig emotie. Maar volgens Van Zeijl bieden ze op lange termijn juist de meeste kans om een goede prestatie neer te zetten door de  combinatie van obligaties en aandelen. De fluctuaties in de rente bieden tal van mogelijkheden om tot een outperformance te komen.

Van Zeijl bestempelt dan ook  dat de ultra-lage rente als het belangrijkste thema van 2016. Die heeft echter niet alleen gevolgen voor obligaties, maar ook voor aandelen.

Zie hieronder de video:

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.