Interpolis lanceert ThuisMeester oplossingen

0

Met de introductie van het ‘ThuisVeilig pakket’ wil Interpolis de veiligheid van mensen in en om het huis bevorderen en het ontstaan van schades voorkomen. Het pakket bestaat uit een slimme rook- en watermelder en een slimme led-lamp tegen inbraak, die allen via een app zijn te bedienen.

Interpolis ontwikkelde het pakket met HomeWizard en biedt het vanaf nu als eerste ‘ThuisMeester’ oplossing exclusief aan haar klanten aan. Er wordt door de verzekeraar gewerkt aan meerdere innovatieve ThuisMeester oplossingen, om samen met haar klanten de veiligheid in en om het huis te vergroten.

De gebruiker het ‘ThuisVeilig pakket’ ontvangt via een app een seintje op zijn of haar smartphone bij rook of als er water lekt. Ook kan de lamp op afstand via de app worden bediend. Zo blijven mensen in contact met hun huis, waar ze ook zijn. Tot 1 januari 2017 houdt Interpolis een experiment onder nieuwe klanten. Zij ontvangen de ThuisMeester oplossing ter waarde van € 199,- bij het afsluiten van een woon- en inboedelverzekering. Door middel van vragenlijsten onderzoekt Interpolis vervolgens of deze klanten zich na installatie van het systeem echt veiliger voelen. Ook gaat Interpolis monitoren of het schades in en om de woning voorkomt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.