Interpolis introduceert fietsverzekering

0

Vanaf 25 juni kunnen consumenten via de Rabobank of rechtstreeks via de Rabo Bankieren App de nieuwe fietsverzekering van Interpolis afsluiten. De polis is dagelijks opzegbaar en biedt voor vele soorten fietsen dekking, zoals elektrische fietsen als stadsfietsen en sportfietsen.

In 2017 telde Nederland 22,9 miljoen fietsen. Sinds 2017 worden er weer meer fietsen verkocht; een derde daarvan is een e-bike. Van de Nederlanders die in de afgelopen 12 maanden een fiets kochten, sloot volgens Interpolis 43% een fietsverzekering af. Reden om er zelf ook een op de markt te brengen, als onderdeel van de Alles in één Polis. De fietsverzekering is er voor nieuwe en tweedehands fietsen. Accessoires zijn automatisch meeverzekerd.

Dure e-bike

Hortense van de Laar, propositie manager bij Interpolis; “De komst van de e-bike heeft voor een nieuwe dimensie in ons fietsland gezorgd. De aanschafkosten van dergelijke fietsen zijn hoog. Als de fiets beschadigd raakt, of deze wordt gestolen, brengt dat meestal aanzienlijke kosten met zich mee. Kosten die onze klanten liever niet zelf dragen. Dat maakt dat wij de fietsverzekering nu aan ons verzekeringspakket toevoegen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.