Interpolis AutoModus app levert ton op

0

De Interpolis AutoModus app helpt automobilisten hun mobiel veilig te gebruiken in het verkeer. Gebruikers van de app konden vanaf mei tot en met december sparen voor zelf-aangedragen initiatieven die de verkeersveiligheid bevorderen. Dat leverde een bedrag op van 112.000 euro.

Volgens Interpolis hebben Nederlandse automobilisten tot nu toe 11,2 miljoen kilometer in AutoModus gereden. Voor iedere 100 kilometer doneerde de verzekeraar een euro. QMusic DJ Mattie Valk en Interpolis directievoorzitter Chantal Vergouw overhandigden vandaag het gespaarde geld aan initiatieven van Stichting Yannick, TButterfly, TeamAlert en ETSV. Ook in 2019 gaat Interpolis door met de AutoModus app en kunnen gebruikers sparen voor initiatieven die de verkeersveiligheid vergroten.

Educatieve training

De initiatieven zetten het geld onder andere in voor het ontwikkelen van een educatieve training over smartphonegebruik in het verkeer, voorlichting voor scholieren over apploos fietsen en een protocol onderzoek naar het gebruik van de mobiel bij ongelukken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.