Internetmakelaar HuiZonline.nl zoekt intermediairs

0

HuiZonline.nl ziet in de markt steeds meer tussenpersonen overstappen naar serviceabonnementen. De internetmakelaar biedt daarom een direct instapbaar concept voor de (assurantie)tussenpersoon, om te voorkomen dat klanten moeten worden doorverwezen.

Serviceabonnementen zijn volgens directeur Ron Morssinkhof “logisch, want elke tussenpersoon wil graag een totaalrelatie, maar belangrijk is dan ook dat je de klant iets te bieden hebt. Het zou zonde zijn als je een totaalrelatie hebt die zich wil oriënteren over een verkoop of aankoop- van een (nieuwe)woning en dat je deze vervolgens niet kunt bedienen en moet verwijzen naar een dure traditionele makelaar.”

Morssinkhof: “Tussenpersonen die graag een totaalpakket willen aanbieden en daarmee de klant aan zich kunnen binden, kunnen zich bij ons aansluiten zonder maandelijkse kosten (fee).  Voordelen: grotere omzetkansen, meer kunnen bieden aan een klant en de  concurrentie blijft buiten de deur.”

De site is gekoppeld aan alle andere landelijke woningsites (Funda, Jaap, Zuka, etc.) Intermediairs die zich willen aansluiten kunnen hun eigen portefeuille beheren en uitbreiden middels gratis hypotheekleads.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.