Internationale awards voor Vivat

0

Vivat ontvangt twee awards voor zijn samenwerking met start-ups: als Open Innovation Challenger en als Open Innovation Fast Mover.

Organisator Startup Europe Partnership (SEP) reikt de awards in Brussel uit aan CEO Ron van Oijen (foto). In de jury zitten onder meer Prins Constantijn en topbestuurders uit het bedrijfsleven. Vivat is de enige Nederlandse verzekeraar die in de prijzen valt.

Jaarlijks

SEP heeft als doel om de beste start-ups te verbinden aan de beste corporates, zodat start-ups snel kunnen doorgroeien naar scale-ups (grotere organisaties). Zij organiseert jaarlijks een ‘Europe’s Corporate Startup Stars’. Andere winnaars zijn onder meer Google, BMW, KLM en de BBC.

De eerste award voor Vivat is de Open Innovation Challenger, voor uitblinkers in het delen van ideeën en de uitwerking daarvan met derde partijen. Dit om sneller sterke producten en ervaringen aan klanten te kunnen bieden. De Open Innovation Fast Movers Award is bestemd voor bedrijven die zich in zeer korte tijd ontwikkeld hebben binnen Open Innovation.

Vince

Van Oijen: “Wij zijn bijzonder trots op deze prijzen. Dit is het professionele, onafhankelijke bewijs dat Vivat grote stappen maakt in zijn ambitie om een van de meest innovatieve verzekeraars van Nederland te worden. In 2018 gaan we verder met de investeringen in en met start-ups. De cultuur die zij meebrengen willen we onderdeel laten zijn van onze bedrijfscultuur. Met als belangrijkste uitgangspunt: welk probleem van de klant lossen wij op met onze producten en diensten? Mede daarom hebben wij recent ons eigen innovatiecentre Vince geopend bij B Amsterdam.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.