Insify lanceert AOV voor hogere inkomens

0

Insify wil binnen vijf tot tien jaar marktleider zijn in de branche op het gebied arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) voor ondernemers.

Koen Thijssen (foto), oprichter en CEO van Insify: “Daarbij ligt de focus eerst op Nederland, waarna die gauw uitgebreid wordt naar Europa. Binnen deze ambitie is de directe lancering van een AOV voor ondernemers met een hoger inkomen een belangrijke mijlpaal, zodat ook zij in 2024 hun levensstijl kunnen beschermen.” Om het marktleiderschap in Nederland en vervolgens Europa te bereiken, heeft Insify voor 2024 verdere ontwikkelingen gepland staan in de Nederlandse, Franse en Duitse markten. “Zo staat er voor het komende jaar verdere productontwikkeling in het buitenland op de planning, waarmee we maar liefst 90% van de beroepen dekken.”

Levensstijl verzekeren

Met het oog op stevige groei in de Nederlandse markt lanceert Insify per direct een AOV voor ondernemers met een inkomen tot circa 200.000 euro. Met deze ontwikkeling spreekt de insurtech ineens een aanzienlijk groter publiek aan, waaronder medisch specialisten, advocaten, consultants en architecten. Ook voor hen blijft de aanvraag volledig digitaal, waarvan Insify het grootste deel vrijwel direct kan accepteren. Thijssen: “Wij begrijpen dat deze professionals jarenlang investeerden in hun carrière, zodat zij zichzelf én hun gezinsleden nu een zekere levensstandaard kunnen bieden.”

Marktgebreken aanpakken

Thijssen: “Met het marktleiderschapsdoel in het vizier blijven we de komende jaren innoveren en inspelen op moderne klantbehoeften. Zo gaan we door met marktgebreken aanpakken rondom digitalisering, beperkt aanbod voor kleinere ondernemers en onrealistisch lange contractstermijnen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.