Ingrid Visscher collegelid CDFD

0

De minister van Financiën heeft Ingrid Visscher benoemd als collegelid van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD). De benoeming is voor een periode van vijf jaar. Visscher krijgt als aandachtsgebied intermediairs en aanbieders.

Het nieuwe collegelid vervangt Fred de Jong die aftreedt vanwege het verlopen van zijn benoemingstermijn. Hij vervulde de rol 10 jaar.

Ingrid Visscher werkte gedurende haar lange carrière zowel met gevolmachtigde agenten als het provinciale intermediair. Haar ervaring deed zij op bij meerdere verzekeraars met verschillende distributiekanalen. Visscher maakte van 2007 tot 2015 een stap uit de verzekeringsbranche om haar ervaring te verbreden. Naast bestuurder van De Vereende was zij actief als bestuurslid bij het Verbond van Verzekeraars, als commissaris en was ook lid van de Monitoring Commissie Governance Code Verzekeringen (2011-2013) ingesteld door het Ministerie van Financiën.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.