Ingrid Oudhuis van Vivat naar Scildon

0

Levensverzekeringsmaatschappij Scildon benoemt met ingang van 1 juni 2020 Ingrid Oudhuis tot directeur business line particulier. Hierbij wordt zij verantwoordelijk voor de relatie met financieel adviseurs met wie wordt samengewerkt, de volledige administratieve behandeling van de transacties en de klantcontacten voor de product lines overlijdensrisico- en beleggingsverzekeringen.

Ingrid Oudhuis heeft gedurende haar loopbaan verschillende functies bekleed bij onder meer Reaal en Vivat waar zij samenwerkte met onafhankelijk financieel adviseurs op onder meer het gebied van hypothecair krediet. Vanaf eind 2017 was zij HR Manager Talent & Culture bij Vivat. Zij volgt Ton Nijenhuis op die deze functie ruim een jaar op interim-basis vervulde.

Financieel adviseurs

Oudhuis: “Ik verheug me op de samenwerking en kennismaking met de financieel adviseurs waarmee Scildon samenwerkt. Binnen de gehele financiële sector ligt de nadruk momenteel sterk op kostenbeheersing en efficiency. Daarbij moeten we met elkaar bewaken dat dit niet ten koste gaat van het inzicht dat consumenten hebben in hun eigen financiële situatie en de vraag in welke mate bepaalde financiële producten wel goed aansluiten bij deze situatie. Ik vind het heel belangrijk dat de klant daarbij het gevoel heeft dat hij/zij goed en snel geholpen wordt. Mijn uitdaging zal worden om, met behoud van de belangrijke rol die financieel adviseurs voor consumenten hebben, processen waar mogelijk sneller en beter te maken, waardoor ook adviseurs meer tijd overhouden voor het contact met de klant.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.