ING sponsort gratis kerstconcert The Streamers

0

The Streamers, een gelegenheidsband bestaande uit 16 Nederlandse artiesten, geven op tweede kerstdag een kerstconcert in de Winter Efteling. De gratis livestream voor iedereen wordt opnieuw mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor ING. Deze editie gaat de inhoud van de fooienpot naar UNICEF.

Vorige edities van het live event trokken tot wel dik twee miljoen kijkers. In het afgelopen jaar hebben The Streamers al drie concerten gegeven. Het Paleis Noordeinde concert ter gelegenheid van Koningsdag was met 2,5 miljoen kijkers het meest bekeken streaming-event ooit in Nederland.

Livestream voor iedereen

The Streamers werden begin 2021 opgericht door artiesten Guus Meeuwis en Kraantje Pappie. De gelegenheidsband bleek een verbindende factor te zijn tijdens de lockdown. Ruud van Dusschoten, CEO ING Nederland: “The Streamers hebben Nederland een hart onder de riem gestoken in moeilijke tijden. Dat we tijdens de feestdagen weer mogen genieten van een avond vol goede muziek is een cadeau voor alle fans. De afgelopen edities hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen, van fans die concerten erg missen door de maatregelen, maar ook van mensen die dankbaar waren eindelijk een concert te kunnen meemaken. Dat is voor ons een extra motivatie om dit soort initiatieven mogelijk te maken.”

Fooienpot voor UNICEF

Tickets voor dit unieke event zijn gratis. Fans wordt gevraagd om te doneren aan de fooienpot, waarvan de opbrengst ten goede komt aan UNICEF. Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie biedt UNICEF wereldwijd hulp aan kinderen. Alle fans kunnen gratis kaarten bestellen via www.thelivestreamers.nl. Klanten van ING maken daarnaast kans op een digitale meet & greet met gastartiest Emma Heesters.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.