ING-DFO webinar over meerwaarde tonen in crisistijd

0

Op woensdag 25 maart organiseert ING in samenwerking met Bureau DFO een gratis webinar waarin wordt ingegaan op de meerwaarde die de financieel dienstverlener kan hebben voor consumenten en bedrijven die te maken krijgen met de financiële gevolgen van het coronavirus.

Spreker tijdens dit webinar is Jurjen Oosterbaan Martinius, directeur Bureau DFO. Hij zal onder meer ingaan op:

  • De rol die de financieel adviseur op zich kan nemen
  • Aantal adviezen die te maken hebben met de bedrijfsvoering van het financieel advieskantoor
  • Communicatie en positionering van het kantoor
  • Actuele ontwikkelingen en aandachtspunten voor de financieel adviseur
  • Eerste verkenningen voor de periode waarin het coronavirus zal zijn overwonnen

Samenwerken

Oosterbaan Martinius: “Juist nu kan elke financieel adviseur voor zijn relaties het verschil maken. Door er te zijn voor klanten die zich zorgen maken en klanten goed te informeren en verder te helpen bij het nemen van beslissingen over hun financiële situatie. Banken, verzekeringsmaatschappijen en adviseurs die nu goed met elkaar samenwerken kunnen voor heel veel mensen in deze moeilijke tijd veel betekenen”

ING vertelt tijdens het webinar wat de geldverstrekker kan doen voor klanten die als gevolg van de situatie rondom het coronavirus hun hypotheeklasten mogelijk niet meer kunnen betalen. Het webinar start woensdag 25 maart om 10:00 uur. Klik hier voor de online inschrijfpagina.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.