Informatieve site startershypotheek.nl live

0

Na de introductie van HypotheekAdvies.nl in oktober 2018, lanceerde de Holland Hypotheek Groep (HHG) gisteren de informatieve website Startershypotheek.nl. “Er zijn talloze website voor starters. Wat nog ontbrak is een plek die voor 100% gericht is op hun specifieke behoefte”, aldus Paul van der Meijs, directeur HHG.

Bezoekers kunnen op startershypotheek.nl aan de hand van een video zelf hun route langs de verschillende onderwerpen bepalen. Ook het maken van berekeningen en bijvoorbeeld het opvragen van checklists zijn in de video geïntegreerd. Op basis van feedback van de gebruikers zal de website in de komende maanden zowel in diepte als in de breedte verder groeien.

De website moet alle informatie voor de doelgroep starters speelser en toegankelijker maken. Naast de inzet van video komt dit terug in het begrijpelijke taalgebruik en de vormgeving van de website.

HypotheekAdvies.nl

Op de website wordt frequent verwezen naar de toegevoegde waarde van een hypotheekadviseur. De eerste maanden werkt de site daarvoor exclusief samen met de andere HHG-website HypotheekAdvies.nl. Daar worden consumenten met een concrete adviesbehoefte in contact gebracht met een hypotheekadviseur die voldoet aan hun voorkeuren. De keuze voor de adviseur maakt de consument zelf op basis van de aanwezige adviseursprofielen. Er zijn op dit moment 366 adviseurs die hier een profiel hebben aangemaakt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.