Informatieplatform ‘Werken aan ons pensioen’

0

Het informatieplatform ‘Werken aan ons pensioen’ dat vorige week is gelanceerd, helpt werkgevers, werknemers en pensioenuitvoerders bij de belangrijke keuzes waar zij voor staan. De informatie op het platform kan niet worden beschouwd als professioneel advies.

VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO-Nederland, FNV, CNV, VCP, Pensioenfederatie, Verbond van Verzekeraars, Stichting van de Arbeid, Adfiz en het ministerie van SZW hebben de handen ineen geslagen om werkgevers, werknemers en pensioenuitvoerders via het informatieplatform ‘Werken aan ons pensioen’ te ondersteunen. Het informatieplatform wordt gefaseerd gevuld met informatie, waarbij (de stand van) de wet- en regelgeving het uitgangspunt is.

Voor de verschillende doelgroepen is relevante informatie gebundeld en per onderwerp in kaart gebracht. Deze informatie is te vinden in de stappenplannen. De stappenplannen vormen de kern van het informatieplatform.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.