InFinance ondernemerspanel

0

Net als uw collega-ondernemers bent u altijd aan het leren en door ontwikkelen. Logisch dat u dan weleens vragen heeft waar u niet meteen een antwoord op weet. Die vragen staan centraal in de nieuwe InFinance-rubriek Ondernemersvragen.

Voor deze rubriek werkt de redactie samen met BrainsLab, een samenwerking van ondernemers die hun kennis en ervaring hebben gebundeld. De ondernemers van BrainsLab weten (bijna) alles over marketing, sales, communicatie, van operations tot algemeen management. Vraag ze bijvoorbeeld welke invloed ze verwachten van maatschappelijke ontwikkelingen op uw bedrijfs­voering. Of wat u kunt doen om uw klanten nóg tevredener te maken.

Het BrainsLab team

Het team van BraninsLab bestaat uit Peter van Duren, René Teuwen en Kees van Bekkum. Zij stellen zich graag aan u voor:

Peter van Duren – Financial Brain

“Opgeleid als bedrijfseconoom ben ik doorge­groeid in de financiële richting. Daarbij heb ik gewerkt bij grotere organisaties én binnen mijn eigen onderneming. Ik vind het mooi om mee te denken over innovatie en groei vanuit een financieel perspectief. Daarbij maak ik financiële plannen voor organisaties, en vertaal zo’n plan vervolgens in een concreet plan waarmee de organisatie meteen aan de slag kan.”

René Teuwen – People Brain

“Als people (interim) manager en adviseur werk ik aan opdrachten – strategie en uitvoering – op het gebied van innovatie, groei, marketing, commu­nicatie en coaching. Ik help organisaties op- en uitbouwen, waarbij de focus ligt op accountability. Een organisatie in beweging krijgen, mensen met elkaar verbinden en hen intrinsiek motive­ren, dat vind ik belangrijk. Maar ook vroeg de klantbehoefte in kaart bren­gen om zo business cases te ontwikke­len die ook echt iets opleveren.”

Kees van Bekkum – Operational Brain

“Als (interim) manager en adviseur werk ik op het gebied van algemeen management, commercie, operations en customer services. Ik help teams beter worden: duidelijkheid creëren, verbeteren van prestaties en medewer­kers die plezier (terug)krijgen in hun werk. Naast de menskant binnen de organisatie vind ik de proceskant heel belangrijk. Door relatief kleine ingre­pen lukt het me vaak de organisatie efficiënter te laten werken.”

Wat is uw ondernemersvraag?

Stuur uw vraag naar ondernemersvragen@BrainsLab.nl Vragen die interessant zijn voor een breder publiek, delen we graag in InFinance met uw collega-ondernemers. Komt uw ondernemersvraag voor publicatie in aanmerking, dan wordt vanzelfsprekend vooraf om uw toestemming gevraagd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.