InFinance geeft 100 tickets HypoVak weg

0

InFinance is mediapartner van HypoVak en geeft 100 gratis tickets weg aan onze lezers ter waarde van 95 euro. Wees er snel bij en maak gebruik van deze actie.

HypoVak vindt plaats op donderdag 4 november in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Onder leiding van dagvoorzitter Diana Matroos betreden ook dit jaar weer inspirerende sprekers het podium. Een kleine opsomming:

  • Eveline Ruinaard (Kifid) neemt je aan de hand van praktijkvoorbeelden mee in de trends en ontwikkelingen rondom hypotheek- & adviesklachten;
  • Peter Boelhouwer deelt de nieuwste ontwikkelingen op de woningmarkt;
  • Frits Huffnagel zal de aanwezigen een spiegel voorhouden hoe hypotheekadviseurs zichzelf presenteren onder de titel: ‘Het merk ben jij!’;
  • Debat over de huidige en toekomstige innovaties in de branche die het advieskantoor moeten ondersteunen;
  • Uitreiking van de allereerste Groene Lotus Award voor de meest ‘duurzame hypotheekverstrekker’.

HypoVak sluit af met een lach. De bijdrage van dienstenmarketeer drs. Wouter de Vries jr. werkt inspirerend en wordt omlijst met een vleugje humor. Zo gaan we opgewekt de afsluitende borrel in, verzorgd door Credit Life.

Als lezer van InFinance kun je gebruik maken van een tijdelijke actie voor een gratis ticket! We geven maar liefst 100 tickets weg. Wees er dus snel bij, want op = op.

Bestel hier je gratis ticket

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.