InFinance Daily in een nieuw jasje

0

Vanaf vandaag is onze dagelijkse nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. De eigentijdse, frisse uitstraling maakt dat de InFinance Daily meer dan ooit een rustmoment wordt om aan het einde van de werkdag het belangrijkste vaknieuws van de dag door te nemen.

InFinance Daily voorziet de financiële dienstverlening al vele jaren dagelijks van het laatste en belangrijkste nieuws in combinatie met interviews en achtergrondverhalen. Die redactionele formule verandert in 2021 niet, maar de vorm waarop dit wordt aangeboden is verder verbeterd. De nieuwsbrief heeft een flinke opfrisbeurt gekregen, zowel qua design als technisch. Het nieuws krijgt meer ruimte en is beter leesbaar. Adverteerders hebben ook meer mogelijkheden gekregen om hun content aan te bieden.

De vernieuwde InFinance Daily is uiteraard volledig afgestemd op de pc, de tablet én smartphone. Daarmee wordt uw lezersgemak nóg verder verbeterd, zowel thuis, op kantoor (als dat weer kan) als onderweg.

Nog geen abonnee en toch benieuwd naar het resultaat? Meld u hier aan voor deze gratis nieuwsbrief.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.