Independer werkt samen met Obvion, Tulp en NN

0

Independer breidt zijn hypotheekportfolio uit met drie nieuwe partijen: Obvion, Tulp en Nationale-Nederlanden. Het totaal aantal samenwerkende partijen is hiermee gegroeid tot 23.

“Hiermee hebben we binnen een jaar met het grootste deel van de aanbiedersmarkt een samenwerking opgezet”, zegt Marga Lankreijer-Kos, manager Hypotheken bij Independer. “Het is mooi om te zien dat geldverstrekkers zich graag bij ons aansluiten. Dat is voor mij een bevestiging dat we goed bezig zijn.”

Online hypotheek

Sinds de oprichting in 1999 is Independer actief in de hypothekenmarkt. Sinds 2017 kunnen consumenten met behulp van telefonisch advies online een hypotheek. Lankreijer-Kos: “De snelle ontwikkelingen in deze digitaliserende wereld bieden voor hypotheken enorm veel potentie. Het is enerzijds onze ambitie om met data science het kwaliteitsniveau van het hypotheekadvies naar een hoger niveau te tillen. Anderzijds willen we in de nabije toekomst het adviestraject geautomatiseerd en online laten plaatsvinden. Hierbij is het belangrijk dat we de klant goed begrijpen én begeleiden. Uiteindelijk levert dit de klant een beter advies tegen een scherpe prijs op én kan hij in zijn eigen tempo het adviestraject doorlopen. Komt de klant er niet uit, dan kunnen onze adviseurs de aanvraag begeleiden.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.