Independer vergelijkt bestelauto’s

0

Independer heeft een vergelijkings- en adviesmodule voor bestelautoverzekeringen in gebruik genomen. De module is gericht op particulieren en kleine zakelijke ondernemers. Via de module wil de vergelijker uiteindelijk ook aanvullende verzekeringen voor bestelauto’s adviseren en aanbieden.

Nederland telt volgens Independer momenteel zo’n miljoen bestelauto’s, waarvan ongeveer de helft in bezit is van particulieren en kleine ondernemers. Op dit moment zoeken dagelijks al zo’n tweehonderd mensen op de vergelijkingswebsite naar een bestelautoverzekering. Met de nieuwe module kunnen zij nu de ‘best passende’ bestelautoverzekering vinden en af te sluiten, of telefonisch advies hierover inwinnen bij Independer.

Toekomstige uitbreiding

De bestelautomodule begint met een prijsvergelijking, waarin ook dekkingsadvies (WA, BC of VC) wordt gegeven. De module is responsive en daarmee geschikt voor desktop, tablet en mobiel. In de volgende fase wordt de vergelijking uitgebreid met advies op basis van prijs/kwaliteit. Bijvoorbeeld een verzekering voor vervoerde zaken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.