Independer van start in België

0

Via de website Independer.be kunnen Belgische consumenten vanaf vandaag online een autoverzekering afsluiten nadat ze eerst de prijzen en dekkingen hebben vergeleken. Later dit jaar komen daar ook andere verzekeringsproducten bij.

Drie verzekeraars zijn al een samenwerking aangegaan met de Belgische vergelijker: Corona Direct, Ethias en Yuzzu. Gesprekken met andere aanbieders worden gevoerd. Bernard Soens, General Manager van Independer in België: “Wij willen de Belgische verzekeringsmarkt transparanter en toegankelijker maken voor elke consument. Dat betekent dat klanten prijzen van verschillende verzekeraars kunnen vergelijken. En daarnaast ook terecht kunnen voor onafhankelijk advies en bemiddeling. Niet alleen bij het afsluiten, maar ook bij schade als daar nood aan is.”

Zusteronderneming Independer.nl (onderdeel DPG Media) is al 20 jaar actief. Jaarlijks doen in ons land bijna 20 miljoen consumenten een beroep op de vergelijkingssite. Het productaanbod in Nederland is met onder andere tools en advies rond telecom, televisie, internet, energie en leningen een stuk breder dan bij onze zuiderburen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.