Independer gaat telefonie- en internetaanbieders vergelijken

0

Independer gaat zijn werkveld verbreden. Het digitale vergelijkings- en adviesplatform voor verzekeringen, bancaire producten, hypotheken en energie gaat nu ook actief worden bij het vergelijken van telefonie- en internetaanbieders. Het gaat daarbij samenwerken met Mobiel.nl.

Algemeen directeur Felix Tenniglo: “De toevoeging van telefonie en internet past in onze strategie om het leidende platform te zijn waar Nederlanders op één plek vergelijkingen en keuzes kunnen maken voor al hun vaste lasten. We merken dat mensen steeds meer financiële zaken zelf online regelen. Ze zijn, zeker in deze corona-tijden, op zoek naar besparingen en betere voorwaarden als het gaat om hun vaste lasten. Independer is het vaste-lasten-platform waar consumenten overzicht vinden en alles in één keer kunnen regelen. Daarom voegen we nu een belangrijke vaste last toe, namelijk het telefoon- en internetabonnement.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.