In memoriam René Koer

0

Romeo Financiële Diensten heeft een digitaal condoleanceregister geopend voor René Koer, die op 4 januari is overleden. René Koer is slechts 52 jaar geworden. Als accountmanager vervulde hij een belangrijke rol in de groei van de labels Huismerk en Basic Serviceproviding.

“Vlak voor kerst bereikte ons het schokkende nieuws dat René acuut is opgenomen in het AMC. René is daarna niet meer bij kennis geweest en helaas uiteindelijk op 4 januari overleden. Deze trieste gebeurtenis heeft het begin van een nieuw jaar in een geheel ander licht gesteld”, schrijft het bedrijf in het digitaal condoleanceregister.

René Koer kwam vrijwel direct na de oprichting in april 2015 bij Romeo in dienst. “Als accountmanager heeft hij een uiterst belangrijke rol vervuld in de groei van de labels Huismerk en Basic Serviceproviding. Het belang van de klant stond bij hem altijd voorop, maar daarnaast zullen we hem ook herinneren als een zeer betrokken collega die altijd klaar stond voor een ander. We zullen hem enorm gaan missen. Onze gedachten gaan uit naar zijn dochter, vriendin, zus en andere naasten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.