Impact Prinsjesdagoverzicht 2022

0

Het Prinsjesdagoverzicht 2022 van Impact Opleiding & Training vat alle Prinsjesdagmaatregelen samen die van belang zijn voor de adviespraktijk. De kabinetsplannen zijn door Impact verdeeld in verschillende thema’s én voorzien van praktische tips.

In het document – dat Impact op Prinsjesdag zelf al gereed had – worden niet alleen de tijdens Prinsjesdag aangekondigde maatregelen uitgewerkt, maar ook de maatregelen die al eerder zijn aangekondigd, maar per 1 januari 2023 ingaan. De maatregelen zijn samengevat en onderverdeeld in de volgende thema’s:

  • Algemeen
  • Wonen en hypotheek
  • Fiscaliteit
  • Ondernemers
  • Overig

De komende maanden worden de met Prinsjesdag aangekondigde plannen verder uitgewerkt en in zowel de Tweede als de Eerste Kamer behandeld. Via het PA-abonnement van Impact Opleiding & Training wordt de adviseur op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen die voor de adviespraktijk van belang zijn.

HypoVak masterclass

Op donderdag 6 oktober zal Rob Timmermans, directeur Impact GroepTijdens, tijdens HypoVak de voor de adviespraktijk belangrijkste wijzigingen met de aanwezige hypotheekadviseurs doornemen en toelichten met praktische voorbeelden. Tijdens het plenaire ochtendprogramma geeft hij eerst een korte vogelvlucht, direct daarna (om 11.15 uur) gaat hij de diepte in tijdens de masterclass. Die wordt het intermediair aangeboden door Centraal Beheer, Attens, Woonfonds en Syntrus Achmea.

Download hier het Impact Opleiding & Training Prinsjesdagoverzicht 2022:

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.