Impact Kenniscongres 2023

0

Op vrijdag 10 februari 2023 vindt in Green Village in Nieuwegein de vierde editie van het Impact Kenniscongres plaats. Maria Genova, Hans Stegeman en Bernard Schols – experts op het gebied van cybercrime, privacy, economie en estate planning – delen hier hun kennis en visie ten aanzien van de meest actuele ontwikkelingen. Na de sessies volgt een interactief discussiepanel en afsluitende netwerkborrel.

Na de opening van het Impact Kenniscongres 2023 door dagvoorzitter Rob Timmermans (Impact Opleiding & Advies), volgen een drietal expertsessies. Zo neemt Bernard Schols de bezoeker mee in de meest relevante actualiteiten op het gebied van estate planning. Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden gaat hij specifiek in op de aandachtspunten bij schenken en erven, waarbij hij deze zowel door een civiele als fiscale bril bekijkt.

Onderzoeksjournaliste en bestsellerauteur Maria Genova vertelt over de nieuwste trucs van hackers en de steeds grotere impact van datalekken. Deze sessie is interactief, met veel voorbeelden uit de praktijk. Tijdens de sessie wordt ook de digitale kennis van de mensen in de zaal getest.

Hoe financieren we de toekomst? is de vraag die centraal staat in de bijdrage van Hans Stegeman. Hij is hoofdstrateeg bij Triodos Investment en columnist bij het Financiële Dagblad.

PE-punten

Deelnemers aan het Impact Kenniscongres ontvangen voor hun deelname 3 PE-punten voor de SEH (categorie B) en 3 PE-punten voor de FFP (Kennis & Actualiteit). Daarnaast krijgen alle deelnemers aan het congres gratis toegang tot een e-learning.

Programma

 • 09:00 – 09:45
  Ontvangst
 • 09:45 – 10:10
  Opening door dagvoorzitter Rob Timmermans MFP
 • 10:10 – 11:10
  Expertsessie 1: Hans Stegeman
 • 11:10 – 11:30
  Pauze
 • 11:30 – 12:30
  Expertsessie 2: Maria Genova
 • 12:30 – 13:15
  Lunch
 • 13:15 – 14:15
  Expertsessie 3: Bernard Schols
 • 14:15 – 15.00
  Discussiepanel
 • 15:00 – 16:00
  Borrel

Inschrijven voor het Impact Kenniscongres kan via de speciale congrespagina www.impact.nu/kenniscongres. Op deze pagina staat ook meer informatie over de sprekers en het programma.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.