Impact Kenniscongres 2020

0

‘Naar een toekomstbestendig advies’ is het thema van de tweede editie van het Impact Kenniscongres 2020. André Kuipers, Eveline Ruinaard (Kifid) en fiscalist Erik van Toledo verzorgen ieder een expertsessie tijdens deze inspirerende dag op vrijdag 7 februari 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Na de succesvolle eerste editie kon een tweede niet uitblijven, Rob Timmermans, directeur Impact Opleiding & Training en tevens de dagvoorzitter van het Impact Kenniscongres 2020. Tijdens de expertsessies van elk een uur, is er tevens voldoende ruimte voor vragen. Na de expertsessies volgt een discussiepanel, waarbij aan de hand van prikkelende stellingen de interactie met de deelnemers aan de expertsessie wordt gezocht. Bij deelname aan het volledige programma van het Impact Kenniscongres ontvangt de bezoeker 4 PE FFP K&A punten en 3 PE SEH B punten. De kosten voor deelname aan het congres bedragen 195 euro per deelnemer, vrij van btw.

Sprekers

Eveline Ruinaard is voorzitter van de Geschillencommissie van het Kifid en daarnaast als directeur verantwoordelijk voor het financiële klachteninstituut. In haar expertsessie horen de deelnemers wat we kunnen leren van de Kifid-praktijk.

Erik van Toledo is als Beleidsadviseur inkomensheffing niet-winst werkzaam op de afdeling Brieven en Beleidsbesluiten van de Belastingdienst. Daarnaast is hij lid van de Kennisgroep Verzekeringsproducten en Assurantiebelasting van de Belastingdienst. Op het Kenniscongres spreekt hij op persoonlijke titel over zijn fiscaaltechnische specialismen individuele oudedagsvoorzieningen (lijfrenten en kapitaalproducten) en ontslagstamrechten. Dit onder de noemer ‘Lijfrenten: een verlengstuk van het hypotheekadvies’.

Tijdens het Kenniscongres spreekt André Kuipers over het thema Duurzaamheid. Met het ruimtestation vloog hij dagelijks zestien rondjes rond de hele aarde. Grenzen tussen landen zijn vanuit de ruimte niet zichtbaar. Wél zichtbaar zijn de mondiale uitdagingen waar we met zijn allen mee kampen: klimaatverandering, ontbossing, erosie en de gevolgen van verstedelijking.

Programma

09:00 – 09:45: Ontvangst
09:50 – 10:10: Opening door dagvoorzitter Rob Timmermans
10:10 – 11:10: Expertsessie 1 (Erik van Toledo)
11:10 – 11:30: Pauze
11:30 – 12:30: Expertsessie 2 (Eveline Ruinaard)
12:30 – 13:15: Lunch
13:15 – 14:30: Expertsessie 3 (André Kuipers)
14:30 – 15:00: Discussiepanel
15:00 – 16:30: Borrel

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Alex Klein

Alex Klein is hoofdredacteur van InFinance, een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners.