IKEA Hemsäker woonverzekeringen

0

Swiss Re onderdeel iptiQ en IKEA lanceren onder de naam Hemsäker woonverzekeringen. De wereldwijde verzekeringspropositie wordt afgestemd op individuele markten en zal in eerste instantie worden geïntroduceerd in Zwitserland en Singapore.

Het digitale platform iptiQ van Swiss Re is een white-label aanbieder van schadeverzekeringen en levensverzekeringen. Met de volledig digitale iptiQ-klantreis van Hemsäker kunnen klanten binnen enkele minuten vanaf elk digitaal apparaat een verzekering afsluiten op de website van IKEA. “Een digitale klantreis die gemakkelijk te navigeren is en die eenvoudige, dagelijkse termen gebruikt om ervoor te zorgen dat klanten precies weten waarvoor ze gedekt zijn”, aldus Andreas Schertzinger, CEO van iptiQ EMEA P&C.

Dagelijks opzegbaar

De naam Hemsäker is een combinatie van de Zweedse woorden voor ‘thuis’ en ‘veilig’. De dagelijks opzegbare producten worden afgestemd op de gebruiken en wensen van individuele markten. Zo kunnen klanten in Zwitserland ervoor kiezen hun dekkingsniveau aan te passen, zodat ze alleen betalen voor wat ze nodig hebben. In thuisland Zweden is IKEA al veel langer actief met eigen verzekeringen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.