HypoVak-masterclass: HDN-marktupdate

0

De hypotheekmarkt is in beweging. Welke klanten zijn nog steeds actief na de hoos aan oversluitingen in de afgelopen maanden? Wat zijn op regionaal niveau de ontwikkelingen en is duurzaamheid nu wel of niet hot op de hypotheekmarkt? HDN (Hypotheken Data Netwerk) heeft op HypoVak de antwoorden op deze vragen en meer.

Laat je op 6 oktober tijdens HypoVak in de derde masterclassronde (15.45 uur) door Arjen de Bake, business development, innovatie en datamanagement bij HDN, bijpraten over de laatste trends en ontwikkelingen in hypothekenland én werp samen met hem een blik op 2023.

Naast informatie over hypotheekaanvragen die over het HDN-platform gaan, deelt Arjen de Bake de passeervolumes van de afgelopen maanden. Dit zijn cijfers over alle hypotheken die in Nederland zijn afgesloten. Ook zoomt hij in op de doorlooptijden bij de verschillende HDN Klantprofielen. Op basis van die cijfers geeft hij tips hoe je het proces kunt versnellen.

Als Productowner van het HDN-dataplatform maakt hij dagelijks de trends en ontwikkelingen inzichtelijk voor leden en gebruikers, maar ook voor overige marktpartijen, consumenten en de overheid.

De woningmarkt bekeken vanuit HDN-klantprofielen

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.